Werken als osteopaat met kinderen en moeders in Kenia.

Na een voorbereidingsperiode van meer dan een jaar is het zo ver, we gaan met een groep naar Kenia. Zoals jullie waarschijnlijk hebben vernomen gaan we mee draaien in een project wat is opgezet door de divinity foundation. Voor informatie over deze stichting ga je naar http://www.divinityfoundation.com/.

Er zijn al een aantal Duitse, Engelse en Franse groepen naar Kenia geweest om daar osteopatisch te gaan werken met moeders en kinderen. Ook vanuit Nederland en Vlaanderen hebben een aantal collegae meegedraaid in het project. Marlies Renkens, tutor en docente bij de kinderopleiding, is  in Oktober naar Kenia geweest om daar te werken en ze was zeer positief. Na een aantal dagen gewerkt te hebben in de sloppenwijken van Nairobi hebben ze op verschillende plaatsen op het platte land gewerkt. Het werk was zeer divers en werd zeer gewaardeerd door de bevolking.

We gaan ongeveer 10 dagen werken en er zal ook een mogelijkheid zijn om een safari te doen. Kosten van de vlucht(+- €600) en verblijf ( heel weinig) zijn voor eigen rekening. Still Kids zal als stichting het project financieel ondersteunen waarbij er gedacht moeten worden aan een bijdrage aan het nieuw op te zetten geboortehuis wat de foundation in Nairobi aan het opzetten is.
 
Heeft u interesse om mee te gaan werken in Kenia? Meldt u zich dan aan via de email.